فولاد اروپا قربانی اصلی جنگ روسیه و اوکراین
31 فروردین 1401 - 14:04
شناسه : 10222
بازدید 50
1

به گزارش رسانه خبری پولادنیوز، کیوان جعفری طهرانی تحلیلگر ارشد فولاد و صنایع معدنی در آخرین تحلیل خود به تأثیر جنگ اوکراین بر بازار جهانی فولاد پرداخته است. این تحلیلگر فولاد در بخشی از یادداشت خود آورده است: با توجه به بررسی های صورت گرفته، تا قبل از شروع حمله روسیه به اوکراین، بخش چشمگیری […]

نویسنده : واحد خبر منبع : پولادنیوز
پ
پ

به گزارش رسانه خبری پولادنیوز، کیوان جعفری طهرانی تحلیلگر ارشد فولاد و صنایع معدنی در آخرین تحلیل خود به تأثیر جنگ اوکراین بر بازار جهانی فولاد پرداخته است.

این تحلیلگر فولاد در بخشی از یادداشت خود آورده است:

با توجه به بررسی های صورت گرفته، تا قبل از شروع حمله روسیه به اوکراین، بخش چشمگیری از صادرات اوکراین به مقصد اروپا بوده است و طبیعتا اروپا از شروع این جنگ بیشترین آسیب را دیده است.

با توجه به داده های آماری، این جنگ در حالتی آغاز شد که در ماه ژانویه ۲۰۲۲، نه تنها صادرات سنگ آهن اوکراین بلکه صادرات فولاد، غلات و محصولات معدنی در این کشور به اوج خود رسیده بود.

جعفری طهرانی در قسمتی از تحلیل خود در رابطه با تأثیر جنگ بر زیرساخت‌های اوکراین گفت:

انتظار می رود که حداکثر این جنگ تا پایان ماه مارس ۲۰۲۱ وضعیتش مشخص شود اما به طور کلی جنگ باعث آسیب به اقتصاد و صنایع یک کشور می شود و در کشور اوکراین نیز خیلی از صنایع زیربنایی تخریب شده اند و حمله روسیه تأثیر و تخریب ماندگاری را در صنعت و معدن و حتی تاسیسات زیربنایی از جمله جاده، ریل، بنادر، نیروگاه‌ها و … اوکراین به‌جای می‌گذارد و این موضوع در کشوری مانند اوکراین که آمار بزرگی از ذخایر معدنی را به خود اختصاص داده و نقش مهمی در بازار سنگ آهن و فولاد جهان و به ویژه اروپا دارد، بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

وی در ادامه افزود: از آنجایی که بازار اروپا هدف بخش عمده ای از صادرات اوکراین بوده است، بیشترین لطمه به این بازار و فولادسازهای اروپایی وارد خواهد شد.

البته چین به طور موقت از این بحران احساس خطر کرده است اما این شرایط برای چین موقتی است زیرا گندله و سنگ آهن مورد نیاز چین توسط هند تامین خواهد شد.

با بررسی شاخص‌های پلتس و متال بولتن که دو شاخص معرف کامودیتی‌ها در آسیا اقیانوسیه و اروپا هستند به این نتیجه می رسیم که ممکن است شرایط به گونه ای پیش برود که فاصله قیمت محصولات بالادستی شامل سنگ آهن-کنسانتره-گندله و حتی آهن اسفنجی (DRI) و بریکت گرم (HBI) در اروپا نسبت به آسیا افزایش قیمت بیشتری را داشته باشد که آن هم به علت مشکلاتی است که در منطقه CIS  به ویژه اوکراین شاهد آن هستیم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.