شیوه تخصیص سهمیه به فعالان حوزه صنعت فولاد
04 اردیبهشت 1400 - 21:25
شناسه : 53
بازدید 386
4
تخصیص سهمیه به فولادی‌ها

بر اساس گزارش رسانه خبری پولادنیوز، در طی گفت و گویی مدیرکل دفتر صنایع معدنی جناب آقای سیف‌الله امیری در مورد تبیین فعالیت سامانه بهین‌یاب و نحوه تخصیص سهمیه به تولیدکنندگان محصولات فولادی اشاره کرد که در سامانه بهین‌یاب برای تخصیص سهمیه شرکت‌های گوناگون استان‌ها، شرکت‌ها اطلاعات روزانه، هفتگی و ماهانه  خود را ثبت و […]

نویسنده : واحد خبر منبع : پولادنیوز
پ
پ

بر اساس گزارش رسانه خبری پولادنیوز، در طی گفت و گویی مدیرکل دفتر صنایع معدنی جناب آقای سیف‌الله امیری در مورد تبیین فعالیت سامانه بهین‌یاب و نحوه تخصیص سهمیه به تولیدکنندگان محصولات فولادی اشاره کرد که در سامانه بهین‌یاب برای تخصیص سهمیه شرکت‌های گوناگون استان‌ها، شرکت‌ها اطلاعات روزانه، هفتگی و ماهانه  خود را ثبت و درج می‌نمایند. وی گفت: “از طرفی کارشناسان اداره کل صنعت، معدن و تجارت هر استان، اطلاعاتی مانند قبض برق، گاز، آب و انرژی‌های مصرفی و همچنین حجم تولید و فروش و ظرفیت کارخانه‌ها را بررسی می‌کنند و در سامانه بهین‌یاب ثبت و درج می‌شود و با توجه به دستورالعمل‌ها، سهمیه‌بندی تخصیصی اجرا می‌شود.”

جناب امیری در ادامه افزود که تمامی مسئولیت تایید سهمیه‌ها با رئیس سازمان هر استان است که بعد از تایید از سوی رئیس سازمان مربوطه، اطلاعات مربوط به تولیدکنندگان فولاد به معاونت وزارت صمت ارسال می‌شود. پس از آن بار دیگر، این سهمیه‌ها مورد بررسی دوباره قرار می‌گیرند. با این حال، می‌توان گفت که مسئولیت اصلی با اداره کل هر استان است.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی در ادامه بیان کرد: “اگر در این میان، سهمیه‌ها با اطلاعات یکسان نبود و اطلاعات ثبت شده دارای تناقض بود، برای بررسی مجدد به استان‌ها ارسال می‌شود. در واقع از این مرحله به بعد بررسی‌های مجدد سهمیه‌ها، تایید نهایی آن‌ها و یا رد شدن آن‌ها بر عهده اداره کل هر استان می‌باشد. وی تاکید کرد که وزارت صمت به هیچ وجه حق تغییر یا دخل و تصرف در سهمیه‌ها را ندارند. علاوه بر این، اجازه ورود به سیستم را هم ندارد.”

جناب سیف‌الله امیری در مورد سودآوری بیشتر کارخانه‌ها با استفاده از سهمیه بیشتر افزود: “وزارت صمت در تلاش برای تامین مواد اولیه کارخانه‌های تولیدی بر حسب سهمیه‌بندی و درصدی از ظرفیت تولیدی کارخانه‌های تولید فولاد می‌باشد و به همه تولیدکنندگان داده خواهد شد، اما شرایط به شکلی است که هر چه قدر میزان سهمیه بالاتر باشد، سود بیشتری نصیب تولیدکنندگان خواهد شد. همانطور که می‌دانید، اغلب تولیدکنندگان از کمبود سهمیه گلایه دارند. با این وجود، وزارت صمت بر این عقیده است که همواره به کارخانه‌های تولیدی به اندازه مناسب و کافی سهمیه تعلق می‌گیرد.”

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.