نبود زیرساخت‌ لازم برای واردات قراضه به کشور
20 دی 1400 - 13:06
شناسه : 7798
بازدید 78
3

به گزارش رسانه خبری پولادنیوز، در زمستان به علت کمبود گاز، تولید آهن اسفنجی با افت شدیدی رو به رو شد که قیمت این محصول افزایش چشمگیری داشت. این موضوع کارخانه های القایی که مصرف کننده این مواد هستند را با مشکل مواجه کرد و به عقیده کارشناسان، واردات قراضه می تواند این مشکل را […]

نویسنده : واحد خبر منبع : پولادنیوز
پ
پ

به گزارش رسانه خبری پولادنیوز، در زمستان به علت کمبود گاز، تولید آهن اسفنجی با افت شدیدی رو به رو شد که قیمت این محصول افزایش چشمگیری داشت.

این موضوع کارخانه های القایی که مصرف کننده این مواد هستند را با مشکل مواجه کرد و به عقیده کارشناسان، واردات قراضه می تواند این مشکل را تا حدودی برطرف کند و برای تولید فولاد با کربن کمتر و جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت آهن اسفنجی، این راهکار منطقی به نظر می رسد.

قراضه ماده اولیه ای است که مورد توجه اکثر کارخانه های فولادی می باشد و در زمینه واردات قراضه، ترکیه به عنوان یکی از بزرگترین واردکننده ها، رقیب اصلی ایران به حساب می آید.

بهادر احرامیان نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در رابطه با موضوع واردات قراضه اظهارداشت:

امروزه با توجه به شرایطی که در ایران شاهد آن هستیم، قیمت قراضه از شمش پیشی گرفته است و این امر فعالان صنعت فولاد را برای حرکت به سمت واردات قراضه را مردد کرده است.

اگرچه به گفته احرامیان، واردات قراضه به سادگی امکان پذیر نیست و فرآیند طولانی را باید طی کند.

وی ضمن اشاره به نبود امکانات و زیرساخت‌های مناسب برای واردات قراضه به کشور، افزود: واردات قراضه به کشور صرفه اقتصادی برای صنعت و کشور ندارد و بنادر ما امکانات لازم برای این واردات را ندارند.

وی در انتها خاطرنشان کرد: به موضوع واردات قراضه نباید زیاد امیدوار بود، زیرا علاوه بر نبود نقدینگی و هزینه‌های زیادی مانند هزینه حمل و نقل که این واردات در پی دارد، نداشتن ارتباطات قوی با سایر کشورهای جهان، مزید بر علت شده است که زیاد به این موضوع دل خوش نباشیم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.