آینده بازار سنگ آهن
19 اسفند 1400 - 13:24
شناسه : 9426
بازدید 60
0

به گزارش رسانه خبری پولادنیوز و به نقل از رویترز، رشد اقتصادی چین برای سال 2022 به 5.5 درصد کاهش پیدا کرده است. علی رغم اینکه چین دومین قدرت جهان می باشد، اما هم از داخل کشور و هم در عرصه بین المللی با مشکلاتی رو به رو است. لی کچیانگ نخست‌وزیر چین در آخرین […]

نویسنده : واحد خبر منبع : پولادنیوز
پ
پ

به گزارش رسانه خبری پولادنیوز و به نقل از رویترز، رشد اقتصادی چین برای سال 2022 به 5.5 درصد کاهش پیدا کرده است.

علی رغم اینکه چین دومین قدرت جهان می باشد، اما هم از داخل کشور و هم در عرصه بین المللی با مشکلاتی رو به رو است.

لی کچیانگ نخست‌وزیر چین در آخرین گزارش خود که به جلسه پارلمان ارائه کرد، اولویت چین را برای سال ۲۰۲۲ ثبات اقتصادی عنوان کرد و بر همین اساس، رشد اقتصادی را که در سال 2021، ۶ درصد در نظر گرفته شده بود را به 5.5 درصد کاهش داد.

موسسه Refinitiv واردات سنگ‌آهن چین را ۸۳٫۶۹ میلیون تن در فوریه و ۸۶٫۱۴ میلیون تن در ژانویه برآورد کرده است که تقریباً مطابق با واردات این محصول به میزان ۸۸٫۴ میلیون تن و ۸۹٫۲۹ میلیون تن در دسامبر و نوامبر بوده است.

از آنجایی که مقامات پکن به دنبال محدود کردن آلودگی در زمستان و در طول بازی‌های المپیک زمستانی در این شهر هستند، تولید فولاد در این شهر با محدودیت هایی همراه بوده است و در دو ماه اول سال ۲۰۲۲ واردات سنگ‌آهن چین متوقف شده است.

البته در حال حاضر این اقدامات متوقف شده است و احتمال می رود که تقاضای فولاد افزایش یابد و درنتیجه واردات سنگ‌آهن در ماه‌های آینده سیر صعودی داشته باشد.

روسیه و اوکراین هر دو صادرکنندگان مهم سنگ‌آهن و محصولات فولادی هستند، تجارتی که احتمالاً در ماه‌های آینده از بین می رود زیرا اوکراین به دلیل جنگ و روسیه نیز به دلیل تحریم ها قادر به تجارت نخواهند بود که البته این اتفاقات باعث می شود تا مسیر افزایش تولید فولاد در چین هموار تر شود.

به گفته موسسه Kpler، اوکراین در ژانویه ۲٫۹۲ میلیون تن و در دسامبر ۳٫۲۷ میلیون تن صادرات سنگ‌آهن داشته است.

و این در حالی است که صادرات سنگ‌آهن روسیه به بیش از ۵۰۰۰۰۰ تن در ماه نمی رسد.

زمانی که صادرات سنگ‌آهن اوکراین متوقف شود، واردکنندگان آسیایی تلاش خواهند کرد تا بخش عمده نیاز خود را از استرالیا و شاید تولیدکنندگان درجه دو مانند ایران و هند تامین کنند.

بر اساس گزارش Kpler، صادرات اوکراین به چین در ژانویه ۱٫۳ میلیون تن و در دسامبر ۱٫۹۶ میلیون تن بوده است.

فقدان محموله‌های اوکراینی برای سنگ‌آهن نمی تواند به اندازه از دست دادن نفت خام روسیه برای بازار نفت مهم باشد، اما نسبتا باعث تحت تاثیر قرار دادن قیمت ها و کمک به روند صعودی آن می کند.

با توجه به شرایط فعلی و توانایی بالای چین در تولید فولاد، با برداشتن محدودیت های موجود در این کشور، چین قطعا ظرفیت افزایش تولید و صادرات محصولات فولادی را خواهد داشت.

بر اساس ارزیابی های آژانس گزارش قیمت کالاها Argus ، در هفته‌های اخیر قیمت سنگ آهن با عیار ۶۲ درصد، افزایش یافته و در ۴ مارس به ۱۵۱٫۴۰ دلار در هر تن رسیده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.