به گزارش رسانه خبری پولادنیوز و با توچه به آخرین داده های گمرک چین، واردات قراضه فولادی این کشور در ماههای ژانویه و فوریه به ۱۲۴۰۰ تن رسید که در مقایسه با بازه زمانی مشابه سال گذشته، رشدی 3 برابری را در این بخش شاهد بودیم.
ضایعات وارد شده کدهای HS 720410، 72044۱ و ۷۲۰۴۴۹ داشته اند که این کدها نشان دهنده عدم وجود ضایعات فولادی ضدزنگ و ضایعات فولاد آلیاژی در بین واردات این کشور می باشند.
از اول ژانویه سال گذشته اجازه واردات قراضه توسط دولت چین صادر شد که البته در ماه های اول با افت و خیز هایی همراه بود. در ماه های ژانویه و فوریه سال جاری رشد 201 درصدی واردات را نسبت به سال گذشته شاهد بودیم اما لازم به ذکر است میانگین واردات هر ماه بسیار کمتر از واردات ماهانه سال گذشته به میزان 33600 بوده است.
چین بخش عمده ای از قراضه خود را از ژاپن تامین کرد و میزان واردات از کشور هایی مانند کره جنوبی و هنگکنگ که دو تأمینکننده برتر در سال ۲۰۲۱ بودند صفر بود.
با توجه به اینکه چین در بخش واردات، ظرفیت های خود را کاهش داده است، باعث شده تا بسیاری از کشور ها برای انجام معامله با چین مردد باشند.
از اواسط سال ۲۰۲۱ همزمان با کاهش قیمت و تقاضای قراضه و کاهش تولید، شاهد کاهش میل خریداران چینی به قراضه وارداتی بودیم که البته با ورود به سال جدید به علت افزایش قیمتهای بینالمللی قراضه ،تغییری در شرایط ایجاد نشده است.
بر اساس این گزارش، قیمت قراضه در بازار چین تقریباً ۹۰ دلار ارزانتر از محصول وارداتی از کره جنوبی است.
با توجه به شرایط فعلی کمی دور از انتظار است که خریداران قراضه چینی فعالیت خود را مانند گذشته از سر بگیرند و فقط در صورتی این امر امکان پذیر است که نرخ قراضه آهنی با حمایت بخش فولاد افزایش یابد و با سطح قیمتهای بینالمللی مطابقت داشته باشد.
ثبت دیدگاه